text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

Produkterna är sammklassade och uppfyller både EN 10028-2, P265GH samt ASME SA 516 Grade 60 MT. Dubbla certifikat skickas enligt EN 10204 samt PED 2014/68/EU,AD2000-W1.

P265GH är ett olegerat stål som främst används i högtemperaturapplikationer, särskilt vid tillverkning av pannor, tryckkärl och rörledningar för transport av heta vätskor och gaser. Beteckningen P265GH, hänvisar till stålets mekaniska och kemiska egenskaper, där ”P” indikerar att det är ett tryckkärlsstål, ”265” indikerar den lägsta sträckgränsen i MPa och ”GH” indikerar egenskaper för förhöjd temperatur. P265GH kännetecknas av sin goda formbarhet, svetsbarhet, höga hållfasthet och goda värmebeständighet. Den har en lägsta sträckgräns på 265 MPa och tål temperaturer på upp till 450°C. Den är också resistent mot korrosion och oxidation i ång- och gasmiljöer. 

Dokument (ladda ner)
Produktdetaljer
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.